Simón Martín

A szárított sonkát gyártó Simón Martín a Jamón ibérico egyik leghagyományosabb spanyolországi gyártója. A secaderót (sonkaszárító üzemet) 1907-ben alapította a jelenlegi tulajdonos dédapja a salamancai Guijuelo településen, hogy a gazdaságában tartott ibériai sertésekből származó sonkákat szárítsa. Négy generáció alatt a vállalat növekedett, de nem felejtette el, hogy a legfontosabb a minőségi termék. Ezért van kiterjedt dehesájuk (tölgyligetek), ahol még mindig saját ibériai sertéseik kóborolnak. A sonka optimális szárítását a secadero magas fekvése (1100 m tengerszint feletti magasság) és a két hegyvonulat (Sierra de Gredos és Béjar) közötti elhelyezkedés által befolyásolt kedvező éghajlat biztosítja. A Simón Martín büszke arra, hogy a sonkakészítés és -tartósítás művészete generációról generációra száll, és a sonkakészítés során hűek maradnak az 1907-es eredeti "recepthez", azaz kizárólag minőségi hús és só, egyéb kémiai adalékanyagok nélkül.

A cég jelenlegi tulajdonosát Simón Martínnak hívják, és ő mindenféleképpen hegyi ember. Ideje nagy részét a tölgyfaligetekben tölti, ahol a makktermés legfrissebb részletei iránt érdeklődik. Amikor éppen nem a sonkáiról beszél (amelyekről állítólag álmodik), akkor kedvesen mesél családja történetéről, amely még a spanyol polgárháború idején sem hagyta el a mesterségét. 

A Simón Martín nemzetközi díjakat nyert ibériai sonkáinak minőségéért és ízéért. A frankfurti IFFA Nemzetközi Hústermékvásáron többször nyert aranyérmet. Sonkái azonban mindenekelőtt Spanyolországban népszerűek, ahol a Dehesa Maladua és a Joselito sonkái mellett az első helyeken szerepelnek.

23 990 Ft
(bruttó)
Természetes módon szárított szalámi tölgyligetekben nevelt és makkokkal táplált ibériai sertésekből. Tömeg kb. 1100 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
20 490 Ft
(bruttó)
Természetesen szárított szalámi ibériai sertéshúsból paprikával. Súlya 900-1100 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
Kezdés 131 490 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
100%-ban ibériai fajtájú (pata negra), legalább 36 hónapig érlelt, csont nélküli hátsó comb de bellota, amely egy fekete ibériai sertésből (100%-os fajtájú) származik, amely a montanera időszak alatt kizárólag szabadon tartott makkokkal táplálkozik. A csont nélküli részek...
Kezdés 119 890 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Csont nélküli comb, kézi vagy szeletelőgéppel történő szeletelésre alkalmas, rendelés szerinti súlyú, legalább 36 hónapos érlelésű sonka fekete ibériai sertésből, amely a "montanera" idején kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só.  Egyedüli...
Kezdés 67 990 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Csont nélküli comb fekete ibériai sertésből, a megrendelés szerinti súlyban, legalább 24 hónapig érlelve. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál. 
Kezdés 65 990 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
A csont nélküli combok alkalmasak állvány nélkül történő szeletelésre, a megrendelés szerinti súlyúak, legalább 30 hónapos érlelési idővel rendelkeznek, és szabad tartású fekete ibériai sertésből származnak. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon,...
Kezdés 109 390 Ft
(bruttó)
24-28 hónapos elülső lábs (paleta) 100% fekete ibériai sertésből, amely kizárólag makkal táplálkozik a montanera időszakban szabadtartásban - az ún. Pata Negra. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek...
Kezdés 353 790 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Egyedülálló 8 kg-os jamón bellota 100% ibériai fajtából származó, legalább 36 hónapig érlelt fekete ibériai sertésből (100% fajta), amely a montanera alatt kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Az úgynevezett "pata negra". Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat...
Kezdés 96 790 Ft
(bruttó)
24-28 hónapos érési idejű mellső láb egy fekete ibériai sertésből, amely a montanera időszakban kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt...
Kezdés 79 190 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lába (lapocka). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezőanyagok nélküli jamónt kínál.  Fehér címke. Bővebben itt a a jamón ibérico felosztása.
Kezdés 80 190 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lába (paleta). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál.  Zöld címke. Itt többet megtudhat a jamón ibérico felosztásáról.
Kezdés 60 290 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lábszára (ún. paleta). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezőanyagok nélküli jamónt kínál.  Ez a jamón nem tartozik a jamón ibérico hivatalos...
Kezdés 309 290 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
A megrendelés szerinti súlyú, legalább 36 hónapig érlelt comb olyan fekete ibériai sertésből származik, amely a montanera időszakában kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi...
Kezdés 129 390 Ft
(bruttó)
Fekete ibériai sertés hátsó combja, a megrendelés szerinti súlyú és legalább 24 hónapos érlelésű. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál. 
Kezdés 184 990 Ft
(bruttó)
Hátsó láb (comb), rendelés szerinti súllyal és legalább 20-26 hónapos érési idővel, szabadon tartott fekete ibériai sertésből. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál.  Zöld...
60 290 Ft
(bruttó)
Szárított sertéskaraj fűszerkeverékben, tölgyligetekben nevelt ibériai sertésekből. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. Súly: 1100-1300g.
5 150 Ft
(bruttó)
Természetes módon szárított szalámi tölgyligetekben nevelt és makkokkal táplált ibériai sertésekből. Súlya kb. 270-300 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
5 150 Ft
(bruttó)
Természetes módon szárított szalámi tölgyligetekben nevelt és makkokkal táplált ibériai sertésekből. Súlya kb. 270-300 g. Egyedüli cég vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
23 990 Ft
(bruttó)
Szabadon tartott tölgyerdőben nevelt ibériai sertésekből származó, természetesen szárított, borsos szalámi. Természetes bélben. Súlya kb. 1100 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
20 490 Ft
(bruttó)
Természetesen szárított paprikás szalámi ibériai sertésekből. Tömeg kb. 900-1100 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
118 990 Ft
(bruttó)
24-28 hónapos elülső lábs (paleta) 100% fekete ibériai sertésből, amely kizárólag makkal táplálkozik a montanera időszakban szabadtartásban - az ún. Pata Negra. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek...
115 090 Ft
(bruttó)
20-28 hónapos érési idejű mellső láb fekete ibériai sertésből, amely a montanera időszakban kizárólag makkokkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál....
97 490 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lába (lapocka). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezőanyagok nélküli jamónt kínál.  A szett tartalmaz egy speciális állványt és egy kést a jamón...
147 730 Ft
(bruttó)
Fekete ibériai sertés hátsó comb, a megrendelés szerinti súlyú és legalább 24 hónapos érlelésű. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál.  A készlet tartalmaz egy speciális állványt...
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close