Jamón ibérico

A Jamón ibérico különleges fekete ibériai fajtájú sertésből készül. Az ibériai sertésfajta sokkal ritkább, mint a közönséges fehér sertésfajta, és számos jelentős előnnyel rendelkezik vele szemben, ami a jamón ízében, aromájában és állagában is megmutatkozik. Spanyolországban a jamón ibérico a teljes jamón-termelésnek mindössze 10 %-át teszi ki. Az ibériai sertésből származó szárított sonka alaptípusa a Jamón ibérico de cebo (hátsó comb) vagy a Paleta ibérica de cebo (lapocka). Az ibériai sertések húsának további minőségi ízt adhatunk, ha a sertéseket szabadtartásban makkal etetjük. Ha a sertések kizárólag makkfogyasztással elérik a szükséges súlyt, akkor a legjobb minőségű ibériai sonka, a Jamón ibérico de bellota (hátsó comb) vagy a Paleta ibérica de bellota (lapocka) készül.

Jamón ibérico - szárított sonka tartósítószer nélkül - Jamon.hu
Kezdés 60 290 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lábszára (ún. paleta). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezőanyagok nélküli jamónt kínál.  Ez a jamón nem tartozik a jamón ibérico hivatalos...
Kezdés 79 150 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lába (lapocka). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezőanyagok nélküli jamónt kínál.  Fehér címke. Bővebben itt a a jamón ibérico felosztása.
97 450 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lába (lapocka). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezőanyagok nélküli jamónt kínál.  A szett tartalmaz egy speciális állványt és egy kést a jamón...
Kezdés 128 950 Ft
(bruttó)
Fekete ibériai sertés hátsó combja, a megrendelés szerinti súlyú és legalább 24 hónapos érlelésű. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál. 
147 290 Ft
(bruttó)
Fekete ibériai sertés hátsó comb, a megrendelés szerinti súlyú és legalább 24 hónapos érlelésű. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál.  A készlet tartalmaz egy speciális állványt...
Kezdés 64 890 Ft
(bruttó)
Csont nélküli comb fekete ibériai sertésből, a megrendelés szerinti súlyban, legalább 24 hónapig érlelve. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál. 
Kezdés 76 290 Ft
(bruttó)
20-24 hónapos érési idejű fekete ibériai sertés mellső lába (paleta). Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál.  Zöld címke. Itt többet megtudhat a jamón ibérico felosztásáról.
Kezdés 181 250 Ft
(bruttó)
Hátsó láb (comb), rendelés szerinti súllyal és legalább 20-26 hónapos érési idővel, szabadon tartott fekete ibériai sertésből. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál.  Zöld...
Kezdés 72 750 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
A csont nélküli combok alkalmasak állvány nélkül történő szeletelésre, a megrendelés szerinti súlyúak, legalább 30 hónapos érlelési idővel rendelkeznek, és szabad tartású fekete ibériai sertésből származnak. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon,...
Kezdés 95 890 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
24-28 hónapos érési idejű mellső láb egy fekete ibériai sertésből, amely a montanera időszakban kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt...
114 190 Ft
(bruttó)
20-28 hónapos érési idejű mellső láb fekete ibériai sertésből, amely a montanera időszakban kizárólag makkokkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt kínál....
Kezdés 120 790 Ft
(bruttó)
24-28 hónapos elülső lábs (paleta) 100% fekete ibériai sertésből, amely kizárólag makkal táplálkozik a montanera időszakban szabadtartásban - az ún. Pata Negra. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek...
130 390 Ft
(bruttó)
24-28 hónapos elülső lábs (paleta) 100% fekete ibériai sertésből, amely kizárólag makkal táplálkozik a montanera időszakban szabadtartásban - az ún. Pata Negra. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek...
Kezdés 309 290 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
A megrendelés szerinti súlyú, legalább 36 hónapig érlelt comb olyan fekete ibériai sertésből származik, amely a montanera időszakában kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi...
Kezdés 113 650 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Csont nélküli comb, kézi vagy szeletelőgéppel történő szeletelésre alkalmas, rendelés szerinti súlyú, legalább 36 hónapos érlelésű sonka fekete ibériai sertésből, amely a "montanera" idején kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Összetevők: sertéshús, só.  Egyedüli...
Kezdés 353 790 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Egyedülálló 8 kg-os jamón bellota 100% ibériai fajtából származó, legalább 36 hónapig érlelt fekete ibériai sertésből (100% fajta), amely a montanera alatt kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Az úgynevezett "pata negra". Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat...
Kezdés 131 450 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
100%-ban ibériai fajtájú (pata negra), legalább 36 hónapig érlelt, csont nélküli hátsó comb de bellota, amely egy fekete ibériai sertésből (100%-os fajtájú) származik, amely a montanera időszak alatt kizárólag szabadon tartott makkokkal táplálkozik. A csont nélküli részek...
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close