Chorizo ibérico cular cebo
Természetesen szárított szalámi ibériai sertéshúsból paprikával. Súlya 900-1100 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül.
KÉSZLETEN. AZONNAL KÜLDHETŐ.
Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Feladás legkésőbb a következő munkanapon.
A Chorizo cular ibérico a spanyol szalámik királya. A durvára vágott ibériai húst sóval, őrölt szárított paprikával, fokhagymával és természetes fűszernövényekkel keverik össze, marhabélbe töltik, és 4 hónapig a szabadban szárítják. A tartósításhoz kizárólag sót és a paprika tartósító hatását használják. A szalámi természetes bélben van, ezért minden egyes darab eredeti formájú.
Más gyártókkal ellentétben Simon Martin egyben tenyésztő is, így teljes mértékben ura a prémium minőségű nyersanyagnak.
A chorizót a lehető legvékonyabban kell felszeletelni, és jól szellőző helyen, szobahőmérsékleten vagy hűtőben tárolható. Fogyasztás előtt javasoljuk a bél eltávolítását.
Sertéshús típusa
TÍPUS | Ibérico |
FORMA | Természetes bélben |
ÉRÉS IDEJE | 4 hónap |
TÁPLÁLÉK | Minőségi növényi takarmány és gabona |
GYÁRTÓ | Simón Martín |
TÁROLÁS | Száraz és hűvös helyen |
CSOMAGOLÁS | Ezt a terméket vákuumcsomagolják fóliába, és egy papírdobozban szállítják, amelyet a fuvarozó címkéjével látnak el. |
Ibériai sertéshús, tengeri só, paprika, cukor, természetes fűszerek, növényi fehérje, természetes aroma, természetes bél
- Nitrit- és nitrátmentes (E250 és E252 nélkül)
- Gluténmentes
- Laktózmentes
Energia | 2141 kJ (517 kcal) |
Zsírok | 45 g |
- ebből telített zsírsavak | 17 g |
Szénhidrátok | 2,7 g |
- ebből cukrok | 1,0 g |
Fehérjék | 26 g |
Só | 3,9 g |
KÉSZLETEN. AZONNAL KÜLDHETŐ.
Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Feladás legkésőbb a következő munkanapon.