Chorizo ibérico cular cebo

Természetesen szárított szalámi ibériai sertéshúsból paprikával. Súlya 900-1100 g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 

20 490 Ft
(bruttó)

KÉSZLETEN. AZONNAL KÜLDHETŐ.
Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Feladás legkésőbb a következő munkanapon.

Mennyiség:

A Chorizo cular ibérico a spanyol szalámik királya. A durvára vágott ibériai húst sóval, őrölt szárított paprikával, fokhagymával és természetes fűszernövényekkel keverik össze, marhabélbe töltik, és 4 hónapig a szabadban szárítják. A tartósításhoz kizárólag sót és a paprika tartósító hatását használják. A szalámi természetes bélben van, ezért minden egyes darab eredeti formájú. 

Más gyártókkal ellentétben Simon Martin egyben tenyésztő is, így teljes mértékben ura a prémium minőségű nyersanyagnak. 

A chorizót a lehető legvékonyabban kell felszeletelni, és jól szellőző helyen, szobahőmérsékleten vagy hűtőben tárolható. Fogyasztás előtt javasoljuk a bél eltávolítását. 

Sertéshús típusa

 

TÍPUS Ibérico
FORMA Természetes bélben
ÉRÉS IDEJE 4 hónap
TÁPLÁLÉK Minőségi növényi takarmány és gabona
GYÁRTÓ Simón Martín
TÁROLÁS Száraz és hűvös helyen
CSOMAGOLÁS  Ezt a terméket vákuumcsomagolják fóliába, és egy papírdobozban szállítják, amelyet a fuvarozó címkéjével látnak el.

Ibériai sertéshús, tengeri só, paprika, cukor, természetes fűszerek, növényi fehérje, természetes aroma, természetes bél

  • Nitrit- és nitrátmentes (E250 és E252 nélkül)
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
Energia 2141 kJ (517 kcal)
Zsírok 45 g
- ebből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrátok 2,7 g
- ebből cukrok 1,0 g
Fehérjék 26 g
3,9 g

KÉSZLETEN. AZONNAL KÜLDHETŐ.
Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Feladás legkésőbb a következő munkanapon.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close