Recept: Rabo de toro - bikafarok jamónnal

Nagyon egyszerű. Vásárol egy bikafarkat, felszeletel hozzá egy kis jamónt, és egyszerre megeszi az egészet. Na nem, ez a recept elég bonyolult és elég hosszadalmas, de ha szereti az olyan ételeket, amelyek intenzív ízétől megszédül, akkor a bikafarok a barátja lesz a számtalan hideg és esős esték egyikén.

A Rabo de toro a legnépszerűbb étel Cordobában, ahol elkészítésének tucatnyi formája létezik. Az alapelv azonban mindig a lassú és hosszadalmas főzés egy fazékban, amely során a hús elkezd szétesni és elválni a csontoktól, a szaft pedig meglepően sötét színt, intenzív ízt és sűrű állagot kap.

Tetszik ez a recept? Vagy szeretne valamit javítani rajta? Örülünk értékelésének és észrevételeinek!

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close