Spanyolország

Hogyan szárítható otthon a jamón és mi az a Čuňomlat?

Bár a sonka szárításának szakértői vagyunk, egészen a közelmúltig nem rendelkeztünk ismeretekkel a csehországi körülmények között történő szárításról. Egyszerűen azt hittük, hogy ez lehetetlen....

Garnélarák extra szűz olívaolajjal

Az ajoperejil, vagyis a petrezselyem és a fokhagyma valószínűleg az egész andalúziai spanyol konyha meghatározó tónusa. Itt garnélarákkal együtt gyorsan serpenyőben sütve.

Mítoszok a jamónról

A jamónnal töltött sok-sok év alatt számos előítélettel és mítosszal találkoztunk, amelyek rendszeresen felbukkannak az utunkon, és egy kicsit bonyolultabbá teszik azt. A leggyakoribbakat itt...

Mikor esznek és isznak Spanyolországban?

Mikor érdemes enni Spanyolországban, és milyen étkezéseket lehet kihagyni anélkül, hogy kínos helyzetbe hozná magát.

Pan con tomate

Tudja meg, mi az a pan con tomate, mennyibe kerül, és miért nem kaphat ennél olcsóbb reggelit sehol az európai világban.
  • 1
  • 2
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close