Recept: Garnélarák extra szűz olívaolajjal

Nem könnyű a garnélarákkal. Amit itt egyszerűen garnélaráknak hívnak, annak a spanyol halpiacokon sokféle neve van. Vannak gambák, amelyek kisebb, különböző színű garnélarákok; gambones, amelyek nagyobb testvéreik, rózsaszínűek vagy mélyvörösek; langostinos, amelyek nagyobbak, mint a garnélarákok, de kevésbé kifejezett ízűek, és nyersen szürkés színűek; quisquillas, apró, szinte áttetsző, szinte lila színű garnélarákok; és camarones, apró rákfélék, amelyekből a legendás tortilla de camarónes készül. És ez még nem minden 

Ez a meglehetősen egyszerű recept szépen mutatja, hogy a friss tenger gyümölcseit hogyan egészítheti ki az extra szűz olívaolaj. Tényleg nincs jobb aroma annál, mint ami a forró, fokhagymás garnélarákokra öntött extra szűz olívaolajból árad.  

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close