Recept: Patatas a lo pobre chorizóval (burgonya chorizóval)

A szegény ember burgonyájának alapja a konfitálás, a pirítás és a saját levében való sütés hármas kombinációja. A burgonyát a zöldségekkel együtt olaj és lé keverékében főzik, amelyet az összetevők kis lángon, lassú tűzön sütés közben engednek ki, így a végén enyhén megbarnul, mégis csodásan szaftos lesz.

Fontos, hogy közepes lángot és megfelelő méretű, tapadásmentes aljú edényt válasszon. Lényeges, hogy a hőmérséklet és a felület ne legyen túl nagy, mert akkor az összes szaft elpárolog az edényből, és ne legyen túl alacsony, mert akkor a burgonya túl puhára fő, és a nagy mennyiségű folyadékban összetörik.

Tetszik ez a recept? Vagy szeretne valamit javítani rajta? Örülünk értékelésének és észrevételeinek!

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close