Pata negra
Pata negra a 100%-ban ibériai sertésekből származó jamón, melyeket tölgyligetben nevelnek, szabadtartásban és szezonálisan csak makkkal és gyógynövényekkel táplálkoznak. A hivatalos besorolás szerint a pata negra jamónok fekete címkét viselnek.

Kezdés
109 390 Ft
(bruttó)
24-28 hónapos elülső lábs (paleta) 100% fekete ibériai sertésből, amely kizárólag makkal táplálkozik a montanera időszakban szabadtartásban - az ún. Pata Negra. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek...
(bruttó)
24-28 hónapos elülső lábs (paleta) 100% fekete ibériai sertésből, amely kizárólag makkal táplálkozik a montanera időszakban szabadtartásban - az ún. Pata Negra. Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag vegyi tartósítószerek és színezékek...
Kezdés
353 790 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Egyedülálló 8 kg-os jamón bellota 100% ibériai fajtából származó, legalább 36 hónapig érlelt fekete ibériai sertésből (100% fajta), amely a montanera alatt kizárólag makkal táplálkozik szabadtartásban. Az úgynevezett "pata negra". Összetevők: sertéshús, só. Egyedüli vállalat...
Kezdés
131 490 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
100%-ban ibériai fajtájú (pata negra), legalább 36 hónapig érlelt, csont nélküli hátsó comb de bellota, amely egy fekete ibériai sertésből (100%-os fajtájú) származik, amely a montanera időszak alatt kizárólag szabadon tartott makkokkal táplálkozik. A csont nélküli részek...
On Top