Negrillon

A családi tulajdonban lévő El Negrillón vállalat szilárdan hisz a jamón és a szárított szalámik hagyományos, vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli előállításában. Székhelye León térségében található, amely híres a cecina előállításának hagyományairól. A kiváló éghajlati viszonyok, amelyeket a Picos de Europa hegység közelsége és a kevesebb mint 1 000 méteres tengerszint feletti magasság befolyásol, ideális feltételeket biztosítanak a jamón és a szalámi nagyon lassú szárításához. A rendkívül lassú szárítási folyamatnak köszönhető, hogy az El Negrillón termékeinek íze nagyon intenzív és felejthetetlen.

Az El Negrillón marhaszegy kivételével minden termék Duroc sertésből készült. A Duroc sertések, az ibériai sertésekhez hasonlóan, nagyobb arányban tartalmaznak zsírt az izomszövetben. Ezáltal a Duroc fajtából készült termékek jobb minőségűek és zamatosabbak. A Duroc az egyetlen olyan fajta, amellyel az ibériai sertéseket hivatalosan is lehet tenyészteni anélkül, hogy elveszítenék ibériai minősítésüket.

Kezdés 9 090 Ft
(bruttó)
Természetesen érlelt sertéstarja, bélben aromás fűszernövények keverékével. Súlya min. 640g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
Kezdés 12 990 Ft
(bruttó)
Utolsó tételek a raktáron
Természetesen érlelt, választható súlyú sertéskaraj, aromás fűszernövények keverékében pácolva. Egyedüliként a piacon kizárólag vegyszermentes, tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt és szárított szalámikat kínálunk.
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close