Negrillon

A családi tulajdonban lévő El Negrillón vállalat szilárdan hisz a jamón és a szárított szalámik hagyományos, vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli előállításában. Székhelye León térségében található, amely híres a cecina előállításának hagyományairól. A kiváló éghajlati viszonyok, amelyeket a Picos de Europa hegység közelsége és a kevesebb mint 1 000 méteres tengerszint feletti magasság befolyásol, ideális feltételeket biztosítanak a jamón és a szalámi nagyon lassú szárításához. A rendkívül lassú szárítási folyamatnak köszönhető, hogy az El Negrillón termékeinek íze nagyon intenzív és felejthetetlen.

Az El Negrillón marhaszegy kivételével minden termék Duroc sertésből készült. A Duroc sertések, az ibériai sertésekhez hasonlóan, nagyobb arányban tartalmaznak zsírt az izomszövetben. Ezáltal a Duroc fajtából készült termékek jobb minőségűek és zamatosabbak. A Duroc az egyetlen olyan fajta, amellyel az ibériai sertéseket hivatalosan is lehet tenyészteni anélkül, hogy elveszítenék ibériai minősítésüket.

Kezdés 10 690 Ft
(bruttó)
Természetesen érlelt sertéstarja, bélben aromás fűszernövények keverékével. Súlya min. 640g. Egyedüli vállalat vagyunk a piacon, amely kizárólag jamónt és szárított szalámit kínál kémiai tartósítószerek és színezékek nélkül. 
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close