Negrillon

A családi tulajdonban lévő El Negrillón vállalat szilárdan hisz a jamón és a szárított szalámik hagyományos, vegyi tartósítószerek és színezékek nélküli előállításában. Székhelye León térségében található, amely híres a cecina előállításának hagyományairól. A kiváló éghajlati viszonyok, amelyeket a Picos de Europa hegység közelsége és a kevesebb mint 1 000 méteres tengerszint feletti magasság befolyásol, ideális feltételeket biztosítanak a jamón és a szalámi nagyon lassú szárításához. A rendkívül lassú szárítási folyamatnak köszönhető, hogy az El Negrillón termékeinek íze nagyon intenzív és felejthetetlen.

Az El Negrillón marhaszegy kivételével minden termék Duroc sertésből készült. A Duroc sertések, az ibériai sertésekhez hasonlóan, nagyobb arányban tartalmaznak zsírt az izomszövetben. Ezáltal a Duroc fajtából készült termékek jobb minőségűek és zamatosabbak. A Duroc az egyetlen olyan fajta, amellyel az ibériai sertéseket hivatalosan is lehet tenyészteni anélkül, hogy elveszítenék ibériai minősítésüket.

Kezdés 12 990 Ft
(bruttó)
Természetesen érlelt, választható súlyú sertéskaraj, aromás fűszernövények keverékében pácolva. Egyedüliként a piacon kizárólag vegyszermentes, tartósítószerek és színezékek nélküli jamónt és szárított szalámikat kínálunk.
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close